(АУДИО) Возвишение на светиот Крст

Written by on September 14, 2017

Проповед од Светата Миса по повод празникот Возвишение на Светиот Крст од Скопската катедрала: 

Tagged as

Radio Maria Macedonia

Current track
TITLE
ARTIST