(АУДИО) Интервју со фра Иво Павиќ по повод духовната обнова која ја одржа во Струмица

Written by on November 13, 2017

На линкот можете да го слушнете разговорот со фра Иво Павиќ кој 11 и 12 ноември 2017 одржа духовна обнова во Струмичката катедрала „Успение на Пресвета Богородица“. Интервјуто го водеше Данче Ичева. 


Current track
Title
Artist