Аудио плеер на нашата Фејсбук страница

Written by on October 16, 2017

Драги слушатели, со радост ви го претсавуваме новиот аудио плеер на нашата Фејсбук страница!

Од левата страна можете да ја забележите страната „Слушај во живо“. Со само еден клик, автоматски ќе се вклучи плеерот преку кој се емитува нашата програма. 
Ова е уште една можност да бидеме поблиску до вас.

 


Current track
Title
Artist