ДЕН НА ОТВОРЕНИ ВРАТИ ВО РАДИО МАРИЈА

Written by on March 5, 2018

Драги слушатели, волонтери и поддржувачи на „Радио Марија Македонија“,
Во среда 7 март 2018 година од 11.30 – 16.00 часот, Радио Марија Македонија организира „Ден на отворени врати“.
По тој повод директорот на радиото отец Гоце Косов ќе биде на располагање за сите кои ќе сакаат да разговараат за теми поврзани со работата на радиото. Доколку некој сака да закаже термин за разговор може да го стори на 078375144.
Во тој период вработните и волонтерите ќе бидат на располагање на посетителите за да ги запознаат со работата на радиото, потребите од волонтери и соработници итн.
Во 16.00 часот се одржи Света Литургија во капелата во зградата на Радиото која ќе ја предводи о Гоце Костов.
Повелете, сите сте добредојдени 🙂

Tagged as

Current track

Title

Artist

Преземете ја апликацијата за Android на Apple