ДИРЕКТЕН ПРЕНОС ОД ПАРОХИЈАТА РАЃАЊЕ НА СВЕТИ ИВАН КРСТИТЕЛ – СТРУМИЦА

Written by on July 7, 2017

ДИРЕКТЕН ПРЕНОС ОД ПАРОХИЈАТА РАЃАЊЕ НА СВЕТИ ИВАН КРСТИТЕЛ – СТРУМИЦА
Во парохиската црква „Раѓање на свети Иван Крстител“ – Струмица на 7јули 2017 година со почеток во 18.00 часот ќе се служи света Литургија по повод патрониот празник на црквата. На светата Литургија ќе присуствуваат свештеници од Апостолскиот егзархат, а проповед ќе одржи о. Тома Ангелов, парох во Богданци.

 

Tagged as

Current track
TITLE
ARTIST