Директен пренос од парохијата „Свети Кирил и Методиј и свети Бенедикт“ од Охрид на празникот Вознесение Христово

Written by on May 10, 2018

Денес на празникот Вознесение Христово – Спасовден (според Грегоријанскиот календар) ќе вршиме директен пренос од светата миса од парохијата „Свети Кирил и Методиј и свети Бенедикт“ од Охрид.


Current track

Title

Artist