Директен пренос од светата архерејска литургија во црквата „Свети Кирил и Методиј“ Петралинци

Written by on May 23, 2017

На 24 мај 2017 во 10 часот ќе се вклучиме директно од црквата „Свети Кирил и Методиј“ Петралинци каде ќе се прославува свечена света архерејска литургија предводена од Н.В.П. монс. д-р Киро Стојанов, Скопски бискуп и Апостолски егзарх во Македонија.

 


Current track
TITLE
ARTIST