Директни преноси од парохијата „Свети Кирил и Методиј и свети Бенедикт“ од Охрид

Written by on January 29, 2018

Продолжуваме да се поврзуваме со сите католички парохии во Македонија.

Оваа недела (29.01 – 4.02.2018) соработуваме со парохијата „Свети Кирил и Методиј и свети Бенедикт“ од Охрид. 

Распоредот на директните преноси од оваа парохија е во овој редослед:

Понеделник, Вторник, Среда, Четврток и сабота во 16:00 Света бројаница
Понеделник, Среда, Четврток во 17:30 Света миса

Во недела во 10:30 Света бројаница, а во 11:00 Света миса


Current track

Title

Artist

Преземете ја апликацијата за Android на Apple