ДИРЕКТНИ ПРЕНОСИ ОД ПАРОХИЈАТА „СВЕТО БЛАГОВЕШТЕНИЕ“ – ШТИП

Written by on February 12, 2018

Оваа недела ќе соработуваме со парохијата „Свето Благовештение“ од Штип.

Секој ден во 12 часот ќе вршиме пренос од молитвата Ангел Господов, а останатите преноси се на следниов начин распоредени:

Понеделник: 16:30 света бројаница и 17:00 света миса
Вторник: 16:30 света бројаница и 17:00 света миса
Четврток: 16:30 Крстен Пат и 17:00 света миса
Петок: 16:30 Крстен Пат и 17:00 света миса
Сабота: 16:30 Крстен Пат и 17:00 света миса
Недела: 9:30 Крстен Пат и 10:00 света миса


Current track

Title

Artist

Преземете ја апликацијата за Android на Apple