Директни преноси од парохијата „Свети Иван Крстител“ – Куманово

Written by on February 27, 2018

Оваа недела соработуваме со парохијата „Свети Иван Крстител“ од Куманово.
Директните преноси се со следниот распоред:

Tagged as

Current track

Title

Artist

Преземете ја апликацијата за Android на Apple