Директни преноси од парохијата „Свети Кирил и Методиј“ – Петралинци

Written by on March 5, 2018

Оваа недела соработуваме со парохијата „Свети Кирил и Методиј“ – Петралинци. Ова е распоредот на директните преноси:


Current track

Title

Artist

Преземете ја апликацијата за Android на Apple