Директни преноси од парохијата „Свети Кирил и Методиј“ – Богданци

Written by on March 19, 2018

Оваа недела соработуваме со парохијата „Свети Кирил и Методиј“ – Богданци. Директните преноси се со следниот распоред:

Понеделник, вторник, среда и петок
12:00 Ангел Господов
17:00 Света Литургија

Четврток
08:30 Света Бројаница
09:00 Света Литургија
12:00 Ангел Господов

Недела
8:30 Света Бројаница
09:00 Света Литургија
12:00 Ангел Господов


Current track
Title
Artist