Директни преноси од парохијата „Свети Петар и Павле“ – Гевгелија

Written by on April 11, 2018

Овее недела соработуваме со парохијата „Свети Петар и Павле“ од Гевгелија. Директните преноси ќе бидат со следниот распоред:

Среда 11.04.18

17:30 Света бројаница
18:00 Света литургија

Четврток 12.04.18
17:30 Света бројаница
18:00 Света литургија

Петок 13.04.18
17:30 Света бројаница
18:00 Света литургија

Недела 15.04.18
09:30 Света бројаница
10:00 Света литургија


Current track

Title

Artist

Преземете ја апликацијата за Android на Apple