Директни преноси од парохијата „Свети Иван Крстител“ – Струмица

Written by on April 23, 2018

РАСПОРЕД НА БОГОСЛУЖБИ ОД
23 април до 29 април 2018 година

Понеделник, 23 април 2018
12.00 – Ангел Господов
17.30 – Света Бројаница
18.00 – Света Литургија
Вторник, 24 април 2018
12.00 – Ангел Господов
18.00 – Света Литургија и Литанија до Свети Иван Крстител

Среда, 25 арпил 2018
12.00 – Ангел Господов
17.30 – Светол пат
18.00 – Света Литургија

Четврток, 26 април 2018,
12.00 – Ангел Господов
18.00 – Света Литргија и обожавање на светата Причест
Петок, 27 април 2018
12.00 – Ангел Господов
17.30 – Светол пат
18.00 – Света Литургија

Сабота, 28 април 2018
08.00 – Света Литургија
12.00 – Ангел Господов
18.00 – Вечерна/Света Бројаница

НЕДЕЛА НА РАСЛАБЕНИОТ 29 април 2018
08.30 – Света Бројаница
09.00 – Света Литургија
12.00 – Ангел Господов


Current track

Title

Artist