Директни преноси од парохијата „Свети пророк Илија“ – Радово (22-28.1.17)

Written by on January 24, 2018

Оваа недела (22-28 јануари 2018) соработуваме со парохијата „Свети пророк Илија“ од Радово. 

Во понеделник, вторник, среда, петок и сабота во 8 часот вршиме пренос од света литургија, а во 12 часот молиме Ангел Господов и слушаме толкување на евангелието од отец Зоран Стојанов. Во 18 часот молиме света бројаница заедно со молитвената група од оваа парохија. 

Во четврток молиме света бројаница во 16 часот, по која ќе следи света литургија. Недела света бројаница во 9, а во 9.30 света литургија. 

Tagged as

Current track

Title

Artist

Преземете ја апликацијата за Android на Apple