Директни преноси од парохијата „Успение на пресвета Богородица“ – Нова Маала

Written by on February 6, 2018

Оваа недела соработуваме со парохијата „Успение на Пресвета Богородица“ од Нова Маала.
Распоредите на преносите од оваа парохија се следни:


Current track

Title

Artist

Преземете ја апликацијата за Android на Apple