ДИРЕКТНИ ПРЕНОСИ ОД СКОПСКАТА КАТЕДРАЛА

Written by on March 26, 2018

Оваа недела соработуваме со Скопската парохија „Пресвето Срце Исусово“. Директните преноси се со следниот редослед:

Понеделник (26.03) и вторник (27.03)

17:30 Света бројаница
18:00 Света миса

ВЕЛИКА СРЕДА, 28. 3. 2018.
18.00 часот – Света Миса

ВЕЛИКИ ЧЕТВРТОК, 29. 3. 2018.
18.00 часот – СВЕТА МИСА – ГОСПОДОВА ВЕЧЕРА

ВЕЛИКИ ПЕТОК, 30. 3. 2018.
17.30 часот – Крстен пат
18.00 часот – ОБРЕДИ НА СТРАДАНИЕТО ГОСПОДОВО

ВЕЛИКА САБОТА, 31. 3. 2018.
21.00 часот – СВЕТА МИСА – ВОСКРЕСНО БДЕНИЕ

НЕДЕЛА – ВОСКРЕСЕНИЕ ГОСПОДОВО 1. 4. 2018.
10.30 часот, свечена Света Миса – катедрала
18.00 часот – Света Миса – катедрала


Current track

Title

Artist

Преземете ја апликацијата за Android на Apple