Заветен ден на света Мајка Тереза во Скопската катедрала

Written by on June 5, 2017

Во понеделник на 5 јуни 2017 со почеток во 18 часот во Скопската катедрала ќе се одбележи заветниот ден на света Мајка Тереза. 

Радио Марија Македонија ќе врши директен пренос од овој настан.

 


Current track
TITLE
ARTIST