Контактна емисија: Бог те љуби

Written by on June 22, 2016

БОГ ТЕ ЉУБИ
Вечерва во 20 часот God-is-loveСлушајте ја контактната емисија со Јасна Маргарета. Во оваа емисија таа ќе размислува за Божјата љубов.


Radio Maria Macedonia

Current track
TITLE
ARTIST