Молиме заедно со дон Давор Топиќ – летна пауза

Written by on July 4, 2017

Почитувани слушатели на емисијата „Молиме заедно со до Давор Топиќ“ ве известуваме дека заради летната пауза овој и следните понеделници до крајот на август нема да се емитуваат нови емиси, но доколку сте пропуштиле некоја од досегашните, ќе имате можност да ги слушате РЕПРИЗНИТЕ ИЗДАНИЈА во истиот термин – понеделник 20.30. 
Бидете и понатаму со Радио Марија Македонија.

 


Current track
TITLE
ARTIST