Молиме за мир со папата Франциск

Written by on June 8, 2017

Денес 8.јуни.2017. во 13 ч заедно со папа Франциск да молиме за мир.
Каде и да си – во 13 наведни ја главата и во Дух поврзан со Светиот Отец помоли се за мир. 
 

Tagged as

Current track
Title
Artist