(НАЈАВА) ДИРЕКТЕН ПРЕНОС ОД ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК НА ПАРОХИЈАТА ВО РАДОВО

Written by on August 1, 2017

ДИРЕКТЕН ПРЕНОС ОД ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК НА ПАРОХИЈАТА ВО РАДОВО

Утре (2 август) со почеток во 10 часот ќе вршиме директен пренос од Светата Архерејска литургија по повод патрониот празник на парохијата во Радово.


Current track
Title
Artist