Најава: Молиме заедно со дон Давор Топиќ

Written by on June 5, 2017

МОЛИМЕ ЗАЕДНО СО ДОН ДАВОР ТОПИЌ

Понеделник во 20.30

слушајте го најновото издание на оваа молитвена емисија

Уредник и водител дон Давор Топиќ, скопски парох.

 


Current track
TITLE
ARTIST