Најава: Поврзи се со Исус вечерва во 21 часот

Written by on June 23, 2017

ПОВРЗИ СЕ СО ИСУС
емисија на сестра Татјана Атанасова

вечерва во 21 часот!

Во ова прво издание на емисијата, сестра Татјана заедно со г-ѓа Катица ќе говорат за историската позадина на празникот на Пресветото Срце Исусово, како и за побожностите поврзани со овој празник.

Слушајте на www.radiomaria.mk


Radio Maria Macedonia

Current track
TITLE
ARTIST