(НАЈАВА) Психолошки совети – нов циклус емисии на Радио Марија

Written by on November 27, 2017

ПСИХОЛОШКИ СОВЕТИ 

нов циклус емисии на Радио Марија

Драги слушатели, со радост го најавуваме новиот циклус емисии „Психолошки совети“. 
Во овие емиисии ќе разговараме за теми кои секого од нас го интригираат. Секојдневно се среќаваме со безброј ситуации во кои не можеме да се разбереме себе си, а уште помалку другите, ситуации во кои не знаеме кој е вистинскиот начин за комуникација, а коgа се работи за децата не знаеме како да се соочиме со проблемите кои тие ги имаат.
Во првата емисија од овој циклус ќе говориме за врсничкото насилство меѓу децата во училиштата или за поимот булинг кој се повеќе станува популарен во секојдневниот говор. 
Гостинка во нашата емисија е психологот Ирина Николовска.

Среда 29.11.17 во 20 часот. 
Слушајте на www.radiomaria.mk


Current track
Title
Artist