(НАЈАВА) Разговори на Радио Марија – тема: Активности на Црвениот Крст на Град Скопје

Written by on December 4, 2017

РАЗГОВОРИ НА РАДИО МАРИЈА
Понеделник (4.12.17) во 20 часот

Гости ни се претставнички на Црвениот Крст на Град Скопје Ана Франциќ координатор за млади, Сања Матовска волонтер и лидер на клубот за млади и Јована Чалоска волонтер и заменик лидер на групата. Ќе говориме активностите на Црвениот Крст за Светскиот ден за лица со посебни потреби, ќе ја преставиме новогодишната акција „Волшебна елка на желби“, а ќе говориме и за значењето на волонтеризмот. 

 

 

Tagged as

Current track
Title
Artist