(НАЈАВА) РАЗГОВОРИ НА РАДИО МАРИЈА вечерва во 20.30

Written by on August 7, 2017

РАЗГОВОРИ НА РАДИО МАРИЈА

Вечерва во 20:30 го емитуваме разговорот со Виолета Брзова Ханџиска, специјализирана аниматорка од Скопската парохија која предводеше група млади од Македонија на летен кам во Италија. 
За каков летен камп се работи и какви искуства стекнаа младите, слушајте во емисијата. 

 


Current track
Title
Artist