(НАЈАВА) Разговор со дон Јошт Мезег по повод неговото заминување од Скопската парохија

Written by on October 3, 2017

Вечерва во 20 часот ќе го емитуваме разговорот со дон Јошт Мезег по повод неговото заминување од Скопската парохија. Т…

Pubblicato da Радио Марија Македонија su Martedì 3 ottobre 2017


Current track
Title
Artist