Најново на нашиот You tube канал: Аудио снимки од молитвата на светата бројаница

Written by on October 6, 2017

Најново на нашиот You tube канал: Аудио снимки од молитвата на светата бројаница

Бројаницата е значајна лична и заедничка молитва. Воедно таа е и усна и размислувачка молитва. Тесно се поврзува со животот, страдањето и воскресението на Исус Христос. Таа ни покажува какво место има Богородица во спасителскиот план Божји.

https://www.youtube.com/watch?v=bt5HK17yejM

https://www.youtube.com/watch?v=9o3hox4hyt4

 

Продукција: Радио Марија Македонија 2017


Current track
Title
Artist