Официјално примопредавање на функцијата директор на „Радио Марија Македонија“

Written by on November 10, 2017

Вчера во просториите на „Радио Марија Македонија“ се случи официјалното примопредавање на функцијата директор на Радиото. Благодарност до монсињор Антун Циримотиќ за досегашната соработка, а му посакуваме успех и благослов на новиот директор отец Гоце Костов.

 

 

  

  


Current track
Title
Artist