ПРЕСВЕТО СРЦЕ ИСУСОВО ВО СКОПСКАТА КАТЕДРАЛА

Written by on June 20, 2017

За сите оние кои нема да бидат во можност да присуствуваат во Скопската катедрала, „Радио Марија Македонија“ ќе врши пренос од светите миси и побожностите. 


Current track
TITLE
ARTIST