Промена на терминот на емисијата „Чекориме во верата“ – вторник 20:30

Written by on November 7, 2017

ЧЕКОРИМЕ ВО ВЕРАТА 
ВТОРНИК 20:30 

Драги слушатели, ве известуваме за промена во терминот на емисијата „Чекориме во верата“ со Ратислав Кардалев. Имено, од денес оваа емисија ќе се емитува во терминот вторник во 20.30.

Во терминот четврток во 20.30 ќе стартуваме со емисијата „Молиме заедно“ со дон Давор Топиќ.


Radio Maria Macedonia

Current track
TITLE
ARTIST