Реприза на музичкиот рецитал на Магдалена Попоска

Written by on June 19, 2017

Понеделник 19 јуни во 16 часот ќе емитуваме реприза од снимката на концертниот рецитал на виолинистката Магдалена Попоска кој се одржа во неделата на 18 јуни во Скопската катедрала. 


Current track
TITLE
ARTIST