Реприза на јубилејниот концерт на хорот „Франце Прешерен“ од Скопје

Written by on June 20, 2017

Слушнете ја снимката од преносот на јубилејниот концерт на хорот „Франце Прешерен“ од Скопје кој се одржа во саботата на 20 јуни во Скопската катедрала „Пресвето Срце Исусово“


Current track
TITLE
ARTIST