ТЈЕЛОВО ВО СКОПСКАТА КАТЕДРАЛА – ДИРЕКТНИ ПРЕНОСИ НА РАДИО МАРИЈА

Written by on June 15, 2017

ТЈЕЛОВО ВО СКОПСКАТА КАТЕДРАЛА – ДИРЕКТНИ ПРЕНОСИ НА РАДИО МАРИЈА

Света миса во 10:30 часот и свечена света миса со процесија во 18:00

Светата миса во 18 часот ќе ја предводи Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија монс. д-р Киро Стојанов.


Current track
TITLE
ARTIST