Фото на месецот на Радио Марија

Written by on June 7, 2017

Фото на месецот! 🙂

Фотографија направена за време на емисијата „Молиме заедно“ од наши верни слушатели ид Куманово. 

 

 

Tagged as

Current track
TITLE
ARTIST