15 август ГОЛЕМА БОГОРОДИЦА – ДИРЕКТНИ ПРЕНОСИ ОД СКОПСКАТА КАТЕДРАЛА

Written by on August 15, 2017

15 август ГОЛЕМА БОГОРОДИЦА – ДИРЕКТНИ ПРЕНОСИ ОД СКОПСКАТА КАТЕДРАЛА

10:30 Света Миса 
18:00 Свечена света миса со процесија која ќе ја предводи Н.В.П. монс. д-р Киро Стојанов

 


Current track
TITLE
ARTIST