НОВА АПЛИКАЦИЈА ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН

Written by on October 6, 2017

НОВА АПЛИКАЦИЈА ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН

Драги слушатели, со радост ви ја претставуваме новата апликација на „Радио Марија Македонија“ за мобилен телефон! 

Апликцијата е едноставна за користење и е достапна за сите оние кои поседуваат паметен телефон.
Во овој период ќе можете да ја преземете апликацијата за Android телефон, а во текот на следните недели ќе биде достапна и апликацијата за iOS.
Откога ќе се вклучите на вашиот мобилен телефон и ќе ја отворите страната на Google play преземете ја на следниот линк:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.radiomaria.mc

Доколку имате прашања во врска со инсталирањето и користењето на апликацијата слободно контактирајте не’ на нашата ФБ страница, е маил radiomarijamakedonija@gmail.com или на телефонот 02/3230-220.

Tagged as

Current track
Title
Artist