ДИРЕКТНИ ПРЕНОСИ ЗА ВРЕМЕ НА БОЖИКНИТЕ ПРАЗНИЦИ

Written by on January 5, 2018

ДИРЕКТНИ ПРЕНОСИ ЗА ВРЕМЕ НА БОЖИКНИТЕ ПРАЗНИЦИ

 

СПОРЕД ЈУЛИЈАНСКИОТ КАЛЕНДАР

07.01.2018 недела

00.00 Архерејска света литургија од Струмичката катедрала „Успение на Пресвета Богородица“

 

09:30 Света бројаница од Струмичката катедрала „Успение на Пресвета Богородица“

10:00 Божикна света литрургија од Струмичката катедрала „Успение на Пресвета Богородица“

 

08.01.2018 понеделник

08:30 Света бројаница од парохијата „Свети Иван Крстител“ – Струмица

09:00 Божикна света литрургија од парохијата „Свети Иван Крстител“ – Струмица

 

 

 

ХРИСТОС СЕ РОДИ – ДА ГО СЛАВИМЕ!

Tagged as

Current track
Title
Artist